Het is niet verwonderlijk dat jouw zusje Rose archeoloog is geworden. Ze is altijd al dol op mysteries en avontuur geweest. Momenteel verblijft ze in het oosten van Slowakije, waar ze een interessante opgraving bijwoont. Onlangs heeft het archeologische team een bijzondere edelsteen opgegraven. Niemand weet waar het vandaan komt. Rose vraagt je naar haar toe te komen. Ze weet dat jij veel verstand van kostbare stenen hebt.

Je besluit op de onverwachte uitnodiging in te gaan, maar eenmaal in Slowakije doe je een zorgelijke ontdekking. Rose is al dagen niet thuis geweest. Ze is spoorloos verdwenen! Heeft haar verdwijning soms iets te maken met de gruwelijke nachtmerries die je de laatste tijd hebt gehad? Ga op onderzoek uit en ontdek dat niemand minder dan de levensgevaarlijke gravin Elizabeth Bathory mogelijk meer over de verblijfplaats van Rose weet. In dit bijzondere spel worden feiten, geschiedenis en magie op unieke wijze met elkaar gecombineerd!

Hou jij van spannende zoek en vind spellen met een bloederig tintje? Download dan bij Denda Games ook de spellen Dracula – Love Kills en Vampire Legends: The True Story of Kisilova Collector’s Edition!

Kenmerken

  • Reis met Denda Games naar Slowakije
  • Waar is jouw zusje Rose?
  • Handgetekend artwork
  • Los echte hersenkrakers op
  • Vernuftige puzzels
  • Een meeslepende verhaallijn
  • Bloedstollende gebeurtenissen
  • Volledig Nederlandstalig

Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.

Of wilt u gamekeys en cdkeys kopen? Kijk dan op de website van Denda.

Bathory – The Bloody Countess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *