Heb jij de nieuwste bubbelshooter game al gespeeld? Bubbelshooter spelletjes zijn op het internet overal te vinden. De kunst is nou juist om een kwalitatief goede bubbelshooter game te vinden die ook bijdraagt aan uren speelplezier. Vaak is de lol er na een aantal minuten wel van af bij een gratis bubbelshooter spelletje, dit ten koste van het genre.

Een mooi voorbeeld van zo’n goede kwaliteit bubbelshooter game is het nieuwe spel “Bubbelshooter Adventures”. Dompel je onder in een wereld vol bubbels, kleurrijke achtergronden en meeslepende muziek en geniet met het hele gezin van alle vrolijkheid die “Bubbble Shooter Adventures” je te bieden heeft! Richt jouw bubbelgeweer zo nauwkeurig mogelijk om alle bubbels van het speelveld te verwijderen en voltooi level na level van dit verslavend leuke spel! Kun jij nog stoppen of vliegen de uren voorbij?

Bekijk hieronder de trailer van het spel om alvast in de stemming te komen:

Waar onderscheidt Bubbelshooter Adventures zich in?

Zoals hierboven in de trailer al te zien heeft het spel een fantastische uitstraling. Door de gezellige en leuke achtergronden is het uitermate geschikt voor de hele familie. Gratis spelletjes bevatten vaak een beperkt aantal levels, bij Bubbelshooter Adventures is dit zeker niet het geval. Dit spel speel je niet even in een uurtje uit, je bent hier dagen druk mee! Als laatste unieke punt van dit spel is de speelbaarheid voor het gehele gezin. Voor jong en oud blijft dit spel boeien van begin tot eind.

Bubbelshooter adventures speelt ook in op de seizoenen. Naast dit spel is de kerstvariant ook beschikbaar. Speel de levels vrij in een leuke kerstsfeer, gehuld in sneeuwbedekte levels en leuke kerstmuziek!

 

Bubbleshooter Adventures - Christmas

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij meer van deze spelletjes spelen, of op de hoogte blijven van het laatste spelletjes nieuws? Dat kan! Wij posten hier wekelijks leuke nieuwsberichten om jullie allemaal op de hoogte te houden. Kom dus eens gezellig terug om te kijken of er al weer een nieuw bericht op de website is geplaatst!

 

 

 

 

 

 

Heb jij de nieuwe bubbelshooter al gespeeld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *