Bubble shooter spelletjes zijn natuurlijk bij iedereen wel bekend. Iedereen die wel eens een gratis spelletje op de computer heeft gespeeld, heeft ook wel eens een klassiek bubble shooter spelletje gespeeld. Dit effect wordt veroorzaakt door het feit dat deze type spelletjes al heel erg lang bestaan, en door het feit dat 99% van alle spellen gratis te spelen is.

Waar dankt bubbelshooter haar succes aan?

Hoe kan het nou toch dat deze spelletjes zo vaak gespeeld zijn. Hierboven geef ik al aan dat deze type spelletjes al heel erg lang te spelen zijn. Toen de gratis spelletjes in opkomst waren, waren de bubbelshooter spelletjes, samen met de kaartspelletjes en de pinball spelletjes de eerste soorten. Hierdoor heeft bijna iedereen het wel eens gespeeld.

De verschillende soorten spelletjes

Tegenwoordig kun je het allemaal zo gek niet bedenken. Bubbelshooter in de ruimte. Spelen op de savanne in Afrika, diep in de oceaan tussen de vissen. Overal kan het spel gespeeld worden. Daar komen de verschillende jaargetijden nog bij en je hebt een nieuwe setting voor een succesvol bubbelshooter spel.

Wij gaan terug naar de oorsprong!

Wij vinden deze nieuwe soorten heel leuk om te spelen, echter is er voor ons maar één echte bubbelshooter en dat is de klassieke variant zoals hieronder.

bubble shooter classic

Waarschijnlijk kent iedereen het bovenstaande scherm wel. De traditionele lichtpaarse achtergrond en de bubbels op de voorgrond. Dit was toch wel de eerste versie die wereldwijd gratis te spelen was. Wat wil nou het toeval, deze traditionele versie is vanaf nu ook op mobiel te spelen. Onder de naam Bubble Shooter Classic heeft de ontwikkelaar het spel geschikt gemaakt voor mobiele apparaten en verder compleet de eigen stijl behouden. Nostalgie ten top! Daarnaast is het spel ook nog eens gratis te downloaden! Ik kan het iedereen aanraden om even te downloaden en een paar levels te spelen. Je zit binnen de kortste keren weer helemaal in het gevoel van vroeger.

 

 

 

 

Retro Bubble Shooter Classic op je mobiel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *