Het is tijd voor een beetje romantiek! Betreed de betoverende wereld van Jewel Match en word halsoverkop verliefd op dit hartverwarmende spel. Speel maar liefst 200 levels om harten voor het herstellen van vijf romantische scènes te verdienen en volg liefdesparen door een sprookjesachtige wereld. Leg lieflijke paden en smaakvolle bloemperken aan om de liefde op te laten bloeien!

Door de duidelijke speluitleg ga je al snel volledig in het spel op. Het klassieke solitaire-spel is van talrijke spelvariaties voorzien. Verwijder bijvoorbeeld obstakels en bevroren kaarten en verdien munten voor het kopen van power-ups, wildcards en jokers. Heb jij alle levels succesvol weten te voltooien? Stort je dan op de 50 mahjonglevels die als bonus aan het spel zijn toegevoegd! Geef je volledig over aan de kaarten én… de liefde!

Wil jij meer smaakvolle kaartspelletjes spelen? Download dan bij Denda Games ook de spellen Jewel Match Solitaire en Jewel Quest Solitaire 3!

Kenmerken

  • Denda Games kiest voor romantiek
  • Bouw 5 schitterende scènes
  • 50 bonus mahjonglevels
  • Kies uit verschillende mooie kaartontwerpen
  • Talrijke spelvariaties en power-ups
  • Kies een moeilijkheidsgraad die bij je past
  • Een duidelijke speluitleg
  • Nederlandstalig spel

Wilt u ook zo graag hartenjagen? Kijkt u dan ook is op onze spelletjes website!

Jewel Match Solitaire L’Amour
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *