Wanneer prinses Olivia en de dappere ridder Lance smoorverliefd op elkaar worden, beseffen ze maar al te goed dat hun liefde niet door iedereen op prijs gesteld zal worden. Een prinses en een ridder horen niet met elkaar te trouwen en bovendien is Olivia al verloofd met prins Richard. Toch besluit het tweetal hun liefde een kans te geven. Ze zijn tot alles bereid om hun ongebruikelijk relatie te laten slagen.

Helaas komt er al snel een einde aan het prille liefdesgeluk. Prinses Olivia wordt door leden van een duistere orde ontvoerd. Welke plannen heeft deze geheime organisatie met het koninkrijk? Er zit niets anders op: de onverschrokken Lance zal samen moeten werken met zijn rivaal, prins Richard. Trek er in dit sprookjesachtige kaartspel samen met dit ongewone duo op uit om de lieflijke Olivia te redden!

Verken 5 kleurrijke werelden tijdens het spelen van maar liefst 200 levels solitaire. Overwin uiteenlopende obstakels om alle kaarten te laten verdwijnen en steeds een stapje dichterbij Olivia te komen. Knap onderweg het koninkrijk stukje bij beetje op om het de vijand zo moeilijk mogelijk te maken. Zal het Lance en prins Richard lukken Olivia te redden? Lance zal moeten kiezen tussen zijn eer als ridder en zijn ware liefde. Help hem de juiste beslissing te nemen!

Wil jij ook graag Hartenjagen? klik dan hier voor de Hartenjagen Spelregels!

Kenmerken:
Denda Games helpt twee geliefden
5 kleurrijke werelden met prachtige achtergronden
200 fantastische levels
Een prachtig verhaal over liefde en eer
Knap het koninkrijk op
Een duidelijke speluitleg
Een sprookjesachtige sfeer
Verdien prachtige trofee├źn en andere prijzen
Nederlandstalig spel

Solitaire – Call of Honor
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *