Bubble Shooter games bestaan al bijna net zolang als dat er games bestaan. De bubble shooter game heeft zich gevestigd tot een van de oudste klassiekers in de wereld van gaming. De game consultants die dit hebben bedacht zullen er achteraf zeker om hebben gelachen dat een spel zo simpel, zo razend populair is geworden. Maar wat zijn nou de meest gespeelde Bubble shooter games?

  1. Bubble Shooter

Hoewel het niet zo oud is als de game waarmee het allemaal begon, bestaat Bubble Shooter al heel lang. Dit is een van de eenvoudigste takes die je op het genre zult vinden, waardoor het een geweldige plek is om te beginnen. Begin gewoon met richten en klikken om je matches te maken.

Het spel maakt gebruik van HTML5, dus het zou in elke browser moeten werken. U hoeft zich geen zorgen te maken over Flash of andere plug-ins. Je kunt dit overal spelen, maar gezien de manier waarop het speelveld is ingedeeld, past het beter bij de desktop dan bij je telefoon.

  1. Smarty Bubbles

Smarty Bubbles biedt niet veel om bovenop de bubble shooter-formule te bouwen. Dat gezegd hebbende, het ziet er mooier uit dan Bubble Shooter en het gebruikt een smaller speelveld. Dat maakt dit spel veel beter geschikt voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Als je de bubbels schiet, verschuiven ze iets. Het is geen complexe natuurkundige simulatie, maar het geeft wel een betere visuele indicatie van waar je schot landt.

  1. Candy Bubble

Candy Bubble biedt een combinatie van eenvoudige bubble shooter-gameplay met snoep omhulde graphics die Candy Crush in gedachten brengen. Het is ook een geweldige introductie tot het genre. In plaats van te beginnen met een enorme groep semi-gerandomiseerde bubbels, begin je met eenvoudigere groeperingen.

Candy Bubble maakt ook gebruik van het driesterrensysteem dat populair is gemaakt door games als Angry Birds. Dit voegt een mooie laag herspeelbaarheid toe bovenop de basismechanica. De game bevat ook andere quality-of-life-functies, zoals een visuele indicator die laat zien hoe schoten van muren stuiteren, waardoor je afgebogen shots onder de knie krijgt.

Deze 3 bubble shooter games hebben zich dus gevestigd als de bazen van bubble shooter games. Dat terwijl ze op zich zelf niet eens heel bijzonder zijn, maar wel mega verslavend. Mocht je toch meer opzoek zijn naar een unieke bubble shooter game wees dan niet getreurd, ze zijn er in allerlei soorten en maten.

Top 3 meest gespeelde Bubble Shooter games.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *